Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив новини Четвърти Национален конкурс Алианц България за живопис, скулптура и графика с регионална изложба в Стара Загора

Четвърти Национален конкурс Алианц България за живопис, скулптура и графика с регионална изложба в Стара Загора


На 15-ти май 2014 г. от 18.00 ч. в Градската художествена галерия в Стара Загора се открива Регионална изложба-конкурс от четвъртото издание на "Национален конкурс Алианц България за живопис, скулптура и графика".
Изложбата се организира със съдействието на представителството на Съюза на българските художници в Стара Загора. В нея участват 50 автори от Стара Загора, Пазарджик, Казанлък, Пловдив, Смолян, Димитровград и Кърджали със 76 свои творби в трите жанра.
Изложбата ще продължи до 15-ти юни 2014 г.
Форма на проекта:
В продължение на две календарни години (2013 – 2014) на територията на страната съвместно с регионалните групи към СБХ се провеждат поредица от регионални изложби в градовете Русе, Сливен, Ловеч, София, Стара Загора и Добрич. Съгласно регламента във всеки град жури, определено от Алианц България, присъжда по три награди, съответно по една в разделите живопис, скулптура и графика.
Всички наградени и номинирани автори от шестте регионални изложби участват в заключителната изложба конкурс в края на 2014 г. в гр. София, по време на която официално се връчват Големите награди.

\P5147534  P5147538 

 P5147537

14.05.2014 г.