Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив новини Кметът на Стара Загора Живко Тодоров даде начало на спортните прояви в Международния ден на предизвикателството

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров даде начало на спортните прояви в Международния ден на предизвикателството

С демонстрации на спортни клубове на площада пред сградата на община Стара Загора започна днес Международния ден на предизвикателството и национален ден на спорта - 17 май в областния град.
Кметът Живко Тодоров поздрави присъстващите на площада и прие от мажоретния състав на Община Стара Загора завоюваната купа на Държавното първенство по танци „Дъга от таланти", което се проведе в началото на м.май в Пловдив. Той ги поздрави за завоюваното за втори път отличие и пожела още успехи за града, както и отлично представяне на Националния фестивал на мажоретния танц, който започва днес в Шумен.
В 11:00 ч. кметът ще даде старт на масов лекоатлетически крос, в който могат да участват всички желаещи, независимо от възрастта. Те ще изминат трасето от общината до Mall Galleria, където ще финишират пред южния вход на мола.
Живко Тодоров ще награди победителите от кроса на втория етаж на мола. Те ще получат награди, осигурени от организаторите – Община Стара Загора, Mall Galleria/Pure Jatomi Fitness - спортни обувки и абонамент за занимания с фитнес. На специална томбола ще бъдат разиграни 3 чифта спортни обувки, осигурени от мола, 15 едноседмични и 5 едномесечни абонамента за Pure Jatomi Fitness, както и 4 ваучера за 8Д кино, осигурени от Mall Galleria.
В 16.00 ч. кметът ще открие IV-тия турнир по плуване „Руси Русев", организиран от СК „Траяна" на закрития плувен басейн в града.

 

IMG 7430  IMG 7438

17.05.2014 г.