Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив новини Кметът на Стара Загора Живко Тодоров сезира прокуратурата за нерегламентирано запечатване на вратата на кметския наместник в с. Плоска могила

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров сезира прокуратурата за нерегламентирано запечатване на вратата на кметския наместник в с. Плоска могила

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров сезира прокуратурата за нерегламентирано запечатване на вратата на кметския наместник в с. Плоска могила в изборния ден.

Около 11.00 ч. днес в кметството на селото пристигнал наблюдател към Секционната избирателна комисия, който принудил Недко Леонардов, кметски наместник на с.Плоска могила, да напусне района на кметството. По негово настояване председателят на СИК запечатал кметския кабинет с лента, подпечатана с печата на секционната избирателна комисия.

Комисия, изпратена от кмета на Стара Загора, е съставила протокол за деянието, който заедно с писмено обяснение на кметския наместник  и снимков материал са предоставени на прокуратурата.

 В сигнала си до Районна прокуратура Стара Загора Живко Тодоров настоява за извършване на проверка и образуване на досъдебно производство, при наличие на необходимите предпоставки.

25.05.2014 г.