Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив новини Кметът Живко Тодоров участва в тържественото откриване на „Бата Агро”

Кметът Живко Тодоров участва в тържественото откриване на „Бата Агро”

 

„Горд съм, че Стара Загора за пета поредна година е домакин на Международното специализирано селскостопанско изложение „БАТА АГРО – 2014". Това каза кметът Живко Тодоров по време на тържественото откриване на изложението, което се състоя на Античния форум в Стара Загора в сряда вечерта. „Поздравявам всички участници и изказвам специални адмирации към Христофор Бунарджиев и организаторите, за това което правят за Стара Загора и България. На всички участници пожелавам много продажби и клиенти, а на онези, които ще се възползват от селскостопанската техника, която се предлага – да имат много добра реколта и все повече средства, които да инвестират в иновации и техника. Нека българското земеделие и производство да прогресират и да вървят напред. Уверявам ви, че винаги сте добре дошли в нашия град", допълни кметът.
За нас е чест, че „БАТА АГРО" се провежда в град с хилядолетна история и в момента се намираме на територията на важен икономически, политически и духовен център на Древна Тракия", това каза Веселин Генев, председател на УС на „Бата Агро" по време на официалната церемония.
Изложението се провежда в дните от 26-ти до 29-ти август на летището край Стара Загора. Темата на тазгодишното юбилейно издание е „Взаимодействието между науката, образованието и бизнеса - ключът в успеха на развитието на селското стопанство в България". В петото издание участват 211 фирми, като изложението е разположено върху 32 600 кв. м площ.


27.08.2014