Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив новини Община Стара Загора с благодарствен адрес от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти /АБТТА/

Община Стара Загора с благодарствен адрес от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти /АБТТА/


Председателят на Управителния съвет на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти Байко Байков връчи на заместник-кмета на Община Стара Загора Иванка Сотирова благодарствен адрес по повод домакинството на Четиринадесетата годишна среща и Световния ден на туризма – 27- ми септември.
Управителният съвет и членовете на АБТТА изразяват дълбока благодарност и искрена признателност за любезното домакинство и безрезервната ангажираност на Община Стара Загора с всички инициативи в подкрепа на устойчивото развитие на туризма.
Участниците в годишната среща на асоциацията оцениха Община Стара Загора като дестинация с отлични възможности за развитие на културен туризъм, балнео, СПА и конферентен туризъм. Туроператорите, които участваха в информационно пътуване, споделиха пред домакините, че са преоткрили Стара Загора като град с много добро съвременно развитие и инфраструктура, с богато и добре експонирано културно-историческо наследство, забележителности, които са атрактивни за туристически посещения, събития, които имат потенциал да привличат туристи. Те създадоха ползотворни контакти с представители на местния туристически бизнес, по време на проведените срещи с тях. В края на инфотура туроператорите, членове на АБТТА, изразиха своята готовност да съдействат за ефективното позициониране на ресурса на общината на туристическия пазар, както и да включат обекти и събития от региона в предлаганите от тях туристически пакети. 

P9156194  P9156193

28.09.2014 г.