Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив новини Община Стара Загора с приз за прозрачност и партньорство с гражданското общество

Община Стара Загора с приз за прозрачност и партньорство с гражданското общество


Администрацията на кмета Живко Тодоров е класирана на първо място в годишния национален конкурс на „Фондация за прозрачни регламенти" за прозрачност и партньорство за 2013 г. в категория „Най-добра практика за партньорство между общинска администрация и структурите на гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията".
„Това се случва за втори път и е особено ценно за всички ни, защото показва, че вашата администрация работи добре и постига устойчиви резултати, независимо от гледната точка – тази година вие бяхте оценявани от колегите си от другите общински администрации, в предишните издания на конкурса, това го правеха гражданите. Поздравления за приемствеността , която демонстрирате и за уникалните практики, с които ни радвате! Гражданското общество има нужда от това!", пише в писмото до старозагорския кмет от „Фондация за прозрачни регламенти".
Тържествената церемония по връчване на приза ще се състои в столицата на 24 юни.

11.06.2014 г.