Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив новини Председателят на Общински съвет Стара Загора се срещна с военнопатриотичните съюзи от региона и министъра на отбраната

Председателят на Общински съвет Стара Загора се срещна с военнопатриотичните съюзи от региона и министъра на отбраната


Председателят на ОбС Стара Загора Емил Христов беше гост на срещата между военнопатриотичните съюзи от региона и министъра на отбраната Ангел Найденов. Визитата на Найденов е по покана на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.
Във Военния клуб в Стара Загора министър Найденов запозна присъстващите с основните приоритети на Министерството на отбраната, по които ще се работи през 2014 година, както и с етапите на изпълнение на мерките в областта на социалната политика.
„Подкрепяме искането на ръководството на Община Стара Загора за изваждане на част от имота на бившите артилерийски казарми като държавна собственост и предоставянето им на местната администрация", обърна се към министъра на отбраната полк. Стефан Пенев, председател на Областния съвет на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Високо ценим грижите, които полагате за издигането на авторитета на Българската армия. Изказваме и подкрепата си към Министерство на отбраната в принципната му позиция в защита на полигон „Змейово", за да не се допускат частни интереси да го ликвидират, добави още той.
„За мен е чест в началото на новата година, освен да представя приоритетите на Министерството – към които без съмнение имате интерес, но и да обявя поредните стъпки, които реализираме към възстановяването на социални права на военнослужещите, техните семейства и хората от запаса и резерва", каза министър Найденов и пое ангажимент с екипа си да разгледат всички зададени по време на срещата въпроси.

24.01.2014