Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив новини Старозагорци са най-активни в гласуването за обектите от националната кампания „Място в сърцето“

Старозагорци са най-активни в гласуването за обектите от националната кампания „Място в сърцето“


Старозагорци са най-активни в подкрепата си за предложените три обекта в кампанията „Място в сърцето". От старта на кампанията на 14 февруари до момента, са гласували 203-ма участници.
Най-много – 139 гласа е събрал Зоопаркът, следван от Стария чинар с 45, а на трета позиция е Алековият кът на Аязмото с 19 гласа.
До края на месец февруари всеки може да гласува за един от трите обекта в 12-те града, участници в кампанията „Място в сърцето". Обектът, събрал най-много гласове, ще бъде включен в набирането на средства чрез дарения. Ако искате вашето „място в сърцето" да спечели и да продължи в следващия етап, можете да го подкрепите на сайта на кампанията.
Проектът, събрал най-много гласове, ще бъде включен в набирането на средства чрез дарения. Инициативата приключва през ноември 2014 г. и цели реставрирането и ремонтирането на символните места в раличните български градове.
Националната кампания „Място в сърцето" се провежда за пръв път у нас и разчита единствено на гражданската инициативност. За своето място в Стара Загора можете да гласувате тук:
http://www.myastovsarceto.bg/index.php?page=cities&id=28 
17.02.2014 г.