Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив обявления Покана за участие в анкета

Покана за участие в анкета

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Община Стара Загора продължава работата по изготвянето на Интегрирания План за развитие на града през следващия програмен период 2014-2020г. С решение №582 / 31.01.2013г. Общински съвет Стара Загола одобри окончателно предложените зони за въздействие по плана, а месец по-късно зоните бяха одобрени и от Управляващият Орган на ОПРР.

На този етап от развитието на проекта е много важно широкото участие на местната общност за определянето на приоритетите в развитието на Стара Загора през следващият програмен период 2014-2020г.

В тази връзка Община Стара Загора отправя покана към гражданите, НПО, представители на бизнеса и всички заинтересовани страни да се включат в анкетата на сайта на Общината  в рубриката „Интергиран план за градско възстановяване и развитие на Стара Загора” с идеи и конкретни предложения за проекти. Проектите, включени в Интегрирания план на Стара Загора ще бъдат основното средство за получаване на еврофинансиране през следващият програмен период.

Вашите предложения, Вашето мнение и идеи са много важни за бъдещото развитие на нашия град и ще позволи на Община Стара Загора да отговори в максимална степен на обществените очаквания.

Бъдете активни !

Очакваме вашите предложения до 7-ми май 2013г.