Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив обявления Уведомление за инвестиционно намерение - изграждане на път

Уведомление за инвестиционно намерение - изграждане на път

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл


Община Стара Загора уведомява всички държавни и обществени организации, както физически и юридически лица, че има следното инвестиционно намерение: Изграждане на  техническа инфраструктура - транспортна комуникация за обект „Регионален център за управление на отпадъците Стара Загора.

Предложението включва изграждането на път до площадката на „Регионален център за управление на отпадъците Стара Загора” в землището на с. Ракитница. Ширината на пътя е в съответствие с  габарит Г9 - ленти за движение със стабилизирано покритие 2х3.25 m и банкети двустранно по 1.25 m. Пътят е с дължина около 800 m. с начало републикански път ІІ-66 (Стара Загора - Чирпан). Връзката с главния път ще се осъществи чрез кръстовище от ІІ-ри тип.  Трасето на пътя минава по съществуващ асфалтиран път, в земеделски земи, собственост на Община Стара Загора. Проектния път се определя като клас „местни” за провеждане на местно движение.

За допълнителна информация: Община Стара Загора

Лице за контакти: Маргарита Георгиева, гл. експерт в отдел „Екология и чистота”, стая 603, тел. (042) 614 663; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.