Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив прояви Тази неделя Стара Загора ще излъчи своя финалист в „Купата на Coca-Cola: Движи се!“

Тази неделя Стара Загора ще излъчи своя финалист в „Купата на Coca-Cola: Движи се!“

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Чаровната Михаела Филева ще пренесе поддръжниците на футболните отбори в света на танците по време на състезанието „Раздвижи своя талант"

15.04.2015 г., гр. Стара Загора: Тази неделя (19.04.2015 г.), гр. Стара Загора ще посрещне всички претенденти от региона, които се борят за място на големия финал на футболния турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се!". Градът участва за втора поредна година в инициативата, като тази година общо 25 отбора от областта ще премерят сили на терена на стадион „Берое" – изкуствен терен, пл. „Берое", с начален час 10:00 часа.
Множество игри, танци, забавления и награди за поддръжниците на футболните отбори, ще съпътстват мачовете през целия ден. Всички фенове, които присъстват на празничния ден, ще имат възможност да се докоснат до пристигналата в страната ни, специално за инициативата, топка от мача Бразилия – Чили на световното първенство по футбол миналата година. Освен това, специален гост в неделния ден ще бъде неуморната музикална изпълнителка Михаела Филева, която ще танцува заедно с всички присъстващи по време на танцовото предизвикателство „Раздвижи своя талант".
Ден по-рано – на 18-ти април – ще е ясно и името на най-добрия отбор от пловдивския регион, а през следващите два уикенда (на 25.04 и 09.05.2015 г.) ще се състоят и мачовете от „Купата на Coca-Cola: Движи се!" в гр. Велико Търново и гр. Варна.
За четвърта поредна година междуучилищният футболен турнир ще мотивира учениците, техните семейства, приятели и учители да споделят заедно положителните емоции от спорта. Спортното състезание, в което могат да участват ученици на възраст между 12 и 14 години се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Столична община и общините Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора. Повече информация може да намерите на фейсбук страницата на инициативата "Купата на Coca-Cola" България: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg