Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Архив прояви Закриване на кампанията „Да създадем заедно България 2020“

Закриване на кампанията „Да създадем заедно България 2020“

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

На 9 май 2015 г. (събота) от 10.30 часа в парк „Пети октомври“, Областен информационен център –Стара Загора ще проведе празнично събитие във връзка със закриване на кампанията „Да създадем ЗАЕДНО България 2020“. Събитието е част от традиционно провеждания празник по случай Деня на Европа.

Всички присъстващи ще се запознаят с резултатите от анкетното проучване за област Стара Загора и „Пътните карти за местно развитие“ на общините. Ще се представят най-значимите проектни идеи, генерирани от гражданите, които могат да променят качеството на живот на хората, чрез реализиране на проекти по оперативните програми до 2020 г..

Със съдействието на школата за приложни изкуства към Центъра за наука, култура и изкуства ще се прове конкурс за детска рисунка „Моето населено място през 2020“.

Жителите и гостите на Стара Загора ще могат да се насладят на концерта на открито на детски състави от целодневни детски градини и читалище „Георги Бакалов“.

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 

За допълнителна информация:

Име на служител: Петя Ацинова, управител

Тел:. 0889 199180, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.