Целодневна детска градина № 3 "Ян Бибиян"

Печат

 

2016 година


pdfБюджет457.99 KB

 

2015 година


pdfГодишен отчет1.32 MB 

 

 
2014 година
pdfГодишен отчет477.1 KB
 
 
2013 година
pdfБюджет698.86 KB
pdfГодишен отчет555.38 KB 


2012 година


pdfБюджет1.63 MB
pdfГодишен отчет1.48 MB