Република България ■ Община Стара Загора

Вие се намирате в: Начало Новини Председателят на ОбС Стара Загора Емил Христов участва в общото събрание на Клуба на работодателя

Председателят на ОбС Стара Загора Емил Христов участва в общото събрание на Клуба на работодателя

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

По време на традиционното Общо отчетно-изборно събрание на Клуба на работодателя за първи път бяха връчени награди. Ръководството на Клуба отличи най-добрите фирми за 2015 година в три категории. Наградата „Инвеститор на годината" бе връчена от председателя на Общинския съвет Емил Христов. Отличието, за редица заслуги в развитието на бизнес средата в Стара Загора и региона, получи Стефан Шоселов, собственик на „Новотехпром".
За „Най-динамично развиваща се компания" бе наградена „Аякс". Отличието получи Кристиян Каракашев, ръководител на фирмата, от народния представител от ПП ГЕРБ д-р Кирил Добрев.
Призът за „Най-иновативна фирма" получи „Кремък", а наградата на собственика й Митко Йорданов връчи областният управител Георги Ранов.
След представянето на годишния финансов отчет за 2015 година и очертаване на приоритетите пред бизнеса и предприемачеството за текущата година бе избран и нов председател на Клуба на работодателя, както и нови членове на Управителния съвет на сдружението.
Досегашният водач Стефан Шоселов предаде щафетата на Димитър Янков, строителен предприемач. „Лидерите се създават чрез усърдна и упорита работа", каза Стефан Шоселов. Нов момент при сдружението на работодателите е и увеличеният УС. Досега в него влизаха 5 души, а през 2016 година екипът ще ще бъде 7-членен. Причината за увеличението е нарастващият брой нови членове, които се включват в Клуба на работодателя, стана ясно от думите на Шоселов.
На годишното събрание присъстваха гости от „Конфедерация на работодателите – Тракия", част от която е Клубът на работодателите – Стара Загора.

25. 01. 2016 г.