Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Новини Футболна Стара Загора скърби за Туньо

Футболна Стара Загора скърби за Туньо

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл


ДО
БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
ДО
СЕМЕЙСТВОТО И БЛИЗКИТЕ НА ТРИФОН ИВАНОВ

СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми госпожи и господа,
Скъпи родственици и близки,

С чувство на респект и искрено съчувствие поднасям най-дълбоки съболезнования по повод кончината на един от най-големите български футболисти Трифон Иванов. Едно име, с което всички привърженици на Цар Футбол в България се гордеят!
Той ще остане в сърцата на феновете като един от най-добрите защитници на родния футбол. Записал е 6 гола в актива на българския национален отбор, в състава на който играе 77 мача. Няма футболно сърце в страната днес, което да не скърби за голямата загуба на играча, който успя да се справи с едни от най-силните нападатели като Габриел Батистута и Руди Фьолер.
Един от героите на САЩ' 94, който накара милиони българи да се гордеят, бе искрен приятел и добър човек, голяма личност, с която се гордеем и ще остане завинаги в сърцата ни. Футболна Стара Загора скърби за Туньо, както приятелите с обич го наричаха.
В този тежък момент се присъединявам към всички скърбящи за неговата безвременна кончина! Предавам съболезнования от името на всички старозагорски фенове на Големия Трифон Иванов!

ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!

Живко Тодоров
КМЕТ НА ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА