Република България ■ Община Стара Загора


Банер


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Приют за животни

Банер


ОП Околна среда

Банер


БанерВие се намирате в: Начало Новини Коледна кампания на Спасителния център за диви животни в Стара Загора

Коледна кампания на Спасителния център за диви животни в Стара Загора

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

За втора поредна година Спасителният център за диви животни в Стара Загора организира Коледна кампания под наслов „Един ден за ранените диви животни". Това е кампания, в която всеки може да подари един ден от идната 2016 година, в грижи за дивите пациенти на центъра, на някой близък, на семейството или на себе си.
Срещу дарение от 80,00 лева, един е-мейл с имената на получателя на подаръка, точния адрес за изпращане на пратката и телефон за връзка с куриер, желаещите да участват в кампанията, ще получат „коледна напомнянка" във вид на красива, авторска и перната картичка.
Получаването на подаръка, дава възможност на притежателя му да избере един ден от 2016-та година, в който ще стане пълноправен член на спасителския екип в центъра. В края на шеметното преживяване, той ще се сдобие с колаж от най-яките снимки от близката си среща с ранената дива природа на България. Всички получили този нестандартен подарък ще могат да помогнат на спасителите от центъра в отглеждането и възстановяването на дивите животни.
Получатели на подаръка „Един ден за ранените диви животни" могат да бъдат, както отделен човек, така и семейство, или двойка. Повече подробности ще намерите на сайта на Спасителния център – http://www.greenbalkans-wrbc.org/bg/_Edin_den_za_ranenite_divi_zhivotni_koleden_podaryk_ili_istinsko_blagorodno_predizvikatelstvo_-p1378
За традиционалистите продължава да функционира и осиновителската програма, като начин за подарък, който ще зарадва всички любители на дивите животни. За повече информация - Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или GSM - 0886570053.

watermark.png BR 90 5 5 watermark.png BR 90 5 51 
07.12.2015 г.