Република България ■ Община Стара Загора


Banner


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner

Приют за животни

Banner


ОП Околна среда

Banner


BannerВие се намирате в: Начало Архив новини Живко Тодоров спечели приза „Поддържане и развитие на спорта“ в конкурса „Кмет на годината“

Живко Тодоров спечели приза „Поддържане и развитие на спорта“ в конкурса „Кмет на годината“

 

Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров получи приза „Поддържане и развитие на спорта" във второто издание на конкурса "Кмет на годината". Това стана на тържествена церемония в НДК където бяха раздадени награди в 8 категории - „Успешно привличане на инвестиции", „Усвояване на евросредства", „Опазване на околната среда", „Развитие на туризма", „Адекватна реакция при криза", „Поддържане и развитие на спорта", „Осигуряване на условия за отглеждане на деца" и „Кмет на годината"
"Благодаря на организаторите, че за втора поредна година провеждат конкурса. Така виждаме добрите практики от съседните общини, което ни помага да бъдем по-добри", каза по време на награждаването кметът на Стара Загора.
За пръв път финалната оценка и победителите се определят от Експертна комисия от представители на научни, стопански и обществени институции. Право само на един глас има и всеки градоначалник, за да избере най-достойният за награда свой колега.
Конкурсът има за цел да постави във фокуса на общественото внимание активността на българските кметове от всичките 264-общини в страната, техните добри постижения и полезни практики за изминалата календарна година.
През 2013 г. Живко Тодоров спечели приза „Кмет на гражданите".

IMG 1164  5462510ea868f large
11.11.2014 г.