Република България ■ Община Стара Загора


Banner


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner

Приют за животни

Banner


ОП Околна среда

Banner


BannerВие се намирате в: Начало Архив прояви „Европа преди парите” представят старозагорски младежи

„Европа преди парите” представят старозагорски младежи

Attention: open in a new window. PDFprintemail

По повод 9-ти май - Денят на Европа и 70 години от създаване на Европейския съюз, младежите от клуб „Млад журналист" и клуб „Дебати" при Център за наука, култура и изкуство - Стара Загора, ще представят на 08.05.2015 г. от 18.30 ч. в Младежкия дом продукцията си „Европа преди парите". Поканени за участие са всички ученици от 9-12 клас.
Участниците от клуб „Млад журналист" са подготвили исторически панел – за създателите на ЕС, променящото се лице на ЕС през годините, еврото - обединяващата валута, за гражданите в европейското семейство и много други интересни факти и видеoматериали.
„На пряката линия" от България ще се включи и „кореспондент", за да предаде на живо българските събития, а синоптичната прогноза ще предупреди за „европейски проектни превалявания". Интересни и забавни ще бъдат и младежките студиа.
Клуб „Дебати" ще проведе дискусия за „Ползите от културата". В коментарното студио „Еразъм+" младежи от старозагорски училища, посетили европейски страни, ще разкажат своите впечатления.
В края на европейската си продукция организаторите, подкрепени от своите приятели от Младежки общински съвет, ще направят забавна викторина с публиката.
29.04.2015 г.