Република България ■ Община Стара Загора


Banner


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner

Приют за животни

Banner


ОП Околна среда

Banner


BannerВие се намирате в: Начало Архив прояви Тричасова латино фиеста завладява Стара Загора

Тричасова латино фиеста завладява Стара Загора

Attention: open in a new window. PDFprintemail

 

Огненият латино танцьор Памбос Агапиу готви вълнуваща лятна салса фиеста за жителите и гостите на града на липите. Чаровният повелител на салсата и танцьорите от Los Pambos ще подарят на Стара Загора завладяващо шоу на открито, неповторимо настроение и забава. Танцовата фиеста ще се състои на 27 юни, събота, на специално изградена сцена пред сградата на общината. Събитието е със специалната подкрепа на Община Стара Загора.
Няколко дни след началото на астрономическото лято кипърецът Памбос Агапиу ще поднесе на старазагорци три часа завладяваща програма, безгрижие и емоционален заряд. Точно в 18.00 часа на 27 юни вечно усмихнатият танцьор ще се качи на сцената за открит урок по салса.
Програмата на събитието Лятна салса фиеста с Памбос включва:
17.00-18.00 – DJ музика
18.00-19.00 - Открит урок с Памбос по салса, меренге, бачата
19.00-20.00 - Шоу програма с Los Pambos
20.00-21.00 - Социални танци
Идеята на инициативта е да се популяриза танцът като форма на движение и активен живот, допринасящи за физическото, духовно и емоционално здраве и усъвършенстване на подрастващите.
През последните години Памбос успя да превърне Стара Загора в салса център на България. Разположен в централната част на страната, градът е леснодостъпен за всички латино фенове без значение къде се намират. През февруари школата на забавния хореограф за пета поредна година беше домакин Национален Салса Конгрес в хотел „Верея" в Стара Загора и събра на едно място повече от 1000 танцьори от различни градове на България и Европа.

15. 06. 2015 г.