Република България ■ Община Стара Загора


Banner


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner

Приют за животни

Banner


ОП Околна среда

Banner


BannerВие се намирате в: Начало Дирекции и отдели Finances and Budget Общински бюджет Обществено обсъждане на проекта на Бюджет и намерението за поемане на дълг на Община Стара Загора за 2015 година

Обществено обсъждане на проекта на Бюджет и намерението за поемане на дълг на Община Стара Загора за 2015 година

На основание чл. 44, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, чл. 84, ал. 2 от Закона за публичните финанси и чл. 30 от Наредба за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Стара Загора 

Кметът на Община Стара Загора отправя покана за участие в обществено обсъждане на:  

Проекта на Бюджет и намерението за поемане на дълг на Община Стара Загора
за 2015 година 
 
Уважаеми съграждани,
 
Предстои приемането на бюджета на Община Стара Загора за 2015 г. По традиция това става след обществено обсъждане с гражданите на общината.
 
Разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещото развитие, поради което искаме да дадем възможност за информираност и реално участие на населението при определяне на местните потребности, приоритети и начина за финансовото им за обезпечаване.

Обсъждането ще се проведе на 28.11.2014 г. /петък/ от 17:30 часа в зала „П.Р.Славейков" на Общински съвет Стара Загора.

Материали за проекта на Бюджета на Община Стара Загора за 2015 година ще бъдат публикувани на интернет страницата на общината www.starazagora.bg и ще са на разположение в Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на общината.

pdfПроект на Бюджет 2015 г.758.98 KB

Мнения, препоръки и предложения, свързани с Бюджет 2015 г. на Община Стара Загора, можете да отправяте на електронния адрес: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  и This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  от датата на публикуване на поканата.

За допълнителна информация, справки и въпроси - тел. (042) 600 906, (042) 614 634.