Целодневна детска градина № 20 "Мир"

print

 
2016 година
pdfБюджет
 
 
2015 година
pdfГодишен отчет
 
 
2014 година
pdfБюджет2.68 MB
pdfГодишен отчет600.03 KB


2013 година


pdfБюджет1.71 MB
pdfГодишен отчет798.54 KB
 
 
2012 година
pdfГодишен отчет4.48 MB