Република България ■ Община Стара Загора


Banner


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner

Приют за животни

Banner


ОП Околна среда

Banner


BannerВие се намирате в: Начало Новини Футболна Стара Загора скърби за Туньо

Футболна Стара Загора скърби за Туньо

Attention: open in a new window. PDFprintemail


ДО
БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
ДО
СЕМЕЙСТВОТО И БЛИЗКИТЕ НА ТРИФОН ИВАНОВ

СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми госпожи и господа,
Скъпи родственици и близки,

С чувство на респект и искрено съчувствие поднасям най-дълбоки съболезнования по повод кончината на един от най-големите български футболисти Трифон Иванов. Едно име, с което всички привърженици на Цар Футбол в България се гордеят!
Той ще остане в сърцата на феновете като един от най-добрите защитници на родния футбол. Записал е 6 гола в актива на българския национален отбор, в състава на който играе 77 мача. Няма футболно сърце в страната днес, което да не скърби за голямата загуба на играча, който успя да се справи с едни от най-силните нападатели като Габриел Батистута и Руди Фьолер.
Един от героите на САЩ' 94, който накара милиони българи да се гордеят, бе искрен приятел и добър човек, голяма личност, с която се гордеем и ще остане завинаги в сърцата ни. Футболна Стара Загора скърби за Туньо, както приятелите с обич го наричаха.
В този тежък момент се присъединявам към всички скърбящи за неговата безвременна кончина! Предавам съболезнования от името на всички старозагорски фенове на Големия Трифон Иванов!

ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!

Живко Тодоров
КМЕТ НА ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА